BadCat furniture
BDSM en Fetish meubels

Professionele BDSM en Fetish meubelmaker, met oog voor kink en bondage! Geweldige ontwerpen uitgevoerd tot hoge kwaliteit meubels. Onze meubels zijn volledig te configureren naar jou wensen en eisen. 100% handgemaakt en op maat gemaakt. We gebruiken alleen professionele materialen en technieken, om te zorgen dat jou meubels voor jaren en jaren speelplezier zorgen!

Specialismen in bondage schavotten en boeien. Maar ook grotere meubel items zoals spanking banken, Andreas kruizen en bondage tafels kun je vinden in onze webwinkel. We kunnen ook een geheel nieuw meubel ontwerpen naar jou wensen en eisen! We kunnen haast alles bouwen in onze stijl!

All onze BDSM en fetish meubels zijn gemaakt van lichtgewicht hout, bekleed met professionele kwaliteit skai leer. Dit kunstleer is super makkelijk schoon te maken en is volledig water- en vochtbestendig. Behalve hoge kwaliteit materialen hechten we grote waarde aan de uitstraling. Onze bouwstijl zorgt ervoor dat er geen lelijke (sier)nieten of schroeven zichtbaar zijn. Zelfs de onderkant van de meubels ziet er prachtig uit. Deze stijl kost een hoop tijd om te bouwen, maar het resultaat is er naar! Onze meubels zijn ook gebouwd in een organische stijl en met ergonomie in gedachten. (wij geloven dat het goed is als een onderdanige lijdt, maar dat moet niet komen door een slecht meubelontwerp).

We zijn trots op onze ontwerpen en de hoge kwaliteit. We hopen dat je veel plezier hebt met onze meubels!

SCHAVOTTEN EN BOEIEN

Schavot voor BDSM en fetish
BDSM en fetish bondage schavot, extra breed

BDSM MEUBELS

All access bondage tafel
Rimming / queening stoel